Canon EF 24/2,8 IS USM

3 790 kr

Inlagd: 28 Mars 12:28
Lund
Spara

Beskrivning

Canon EF 24/2,8 IS USM

I nyskick, inkl motljusskydd.

24 mm objektiv med fast brännvidd och största bländare på f/2,8 som passar perfekt för landskaps-, rese- och dokumentärfotografering. Bildstabilisering hjälper vid svagt ljus och USM AF fokuserar snabbt och tyst.

24 mm vidvinkelobjektiv med fast brännvidd och en 84° bildvinkel på systemkameror i fullformat perfekt för landskapsfotografer. På EOS-kameror med sensorer i APS-C-storlek ger Canons EF 24 mm f/2,8 IS USM en bildvinkel som motsvarar ett 38 mm objektiv på en fullformatskamera, vilket gör det till ett användbart alternativ till ett standardobjektiv.

En största bländare på f/2,8 möjliggör frihandsfotografering i tillgängligt ljus utan blixt. Tack vare bildstabilisering kan du använda fyra steg långsammare slutartid än vanligt utan att orsaka kameraskakningar.

En ultraljudsmotor (USM) ger snabb och nästan ljudlös fokusering. Fokus med manuell upphävning gör att du kan finjustera utan att ändra fokusmetod.

En sjubladig cirkelformad bländare ger vacker bokeh, medan antireflexbehandling minskar slöjor. Canon EF 24 mm f/2,8 IS USM är ett klassiskt objektiv med fast brännvidd som minimerar distorsion och aberration, som annars kan försämra bildkvaliteten.

FÖRDELAR
24 mm vidvinkelobjektiv (motsvarande 38 mm sensorer i APS-C-storlek).
Största bländare på f/2,8.
Bildstabilisator upp till fyra steg.
Mekanism för ultraljudsautofokus.
Närgräns 0,2 m
Cirkelformad bländare för mjuk bakgrundsoskärpa.
Antireflexbehandling minskar slöjor.

mattssonsfoto.se

Vill du komma i kontakt?

Säljes av:

Mattssons Foto & Video AB

127