Canon EOS 1D X Mark III

64 990 kr

Inlagd: 18 Juni 14:14
Lund
Spara

Beskrivning

Canon EOS 1D X Mark III

I mycket fint skick(nyskick), inkl laddare,batteri,rem samt låda.

Canon EOS-1D X Mark III kan ta upp till 20 fullformatsbilder med 20,1 megapixels varje sekund när du fotograferar i Live View-läget. Använd den mekaniska slutaren för att fånga rörelser på ett verklighetstroget sätt eller den elektroniska slutaren för helt tyst fotografering.

Serietagningshastigheten med kamerans optiska sökare är 16 b/s. Det är en enastående prestation för en spegelreflexkamera som är möjlig tack vare Canons expertis inom maskinteknik. Direktdrivna motorer förflyttar reflexspegeln uppåt och nedåt för att snabbt och exakt återställa den till viloläge med minimal spegelstuds.

Canon EOS-1D X Mark III:s slutare är klassad för 500 000 bilder. Det är ny nivå av hastighet och tillförlitlighet som gör att du kan känna dig lugn i pressade situationer.

Dubbla CFexpress-kortplatser

Canon EOS-1D X Mark III använder nästa generations lagring CFexpress från Compact Flash Association. Korten har betydligt högre skrivhastighet som innebär att du kan fotografera med 20 b/s i RAW- och JPEG-läge. Du får otroliga 1 000 bilder utan buffring och intern 5.5K-inspelning i RAW-format.

Efter feedback från professionella fotografer går det nu att spara stillbilder på ett kort och filmer på ett annat kort.

Kreativa filmskapare och visuella historieberättare kan använda Canon EOS-1D X Mark III för att spela in 4k-video i fullformat med 60 bildrutor per sekund. De kan spela in internt med 10 bitars HEVC/H.265-kodek med Canon Log eller 12-bitars RAW-format för ett utökat dynamiskt omfång och enkel färggradering under redigering.

mattssonsfoto.se

Vill du komma i kontakt?

Säljes av:

Mattssons Foto & Video AB

127